Har du brug for en minigraver eller en anden form for gravemaskine til dit næste projekt? Rudersdal Udlejning ApS tilbyder leje af minigraver, bobcat og andre typer af maskiner. Alle vores maskiner kan lejes med eller uden fører. Vi hjælper både private og erhverv og har tilfredse kunder i både Birkerød, Hillerød og andre steder på Sjælland. 
Hos os kan du leje en bred vifte af forskellige entreprenørmaskiner. Derudover har du også mulighed for at leje både mandskab og værktøj. Alt kan lejes på både dagsbasis og over længere perioder - det er helt op til dig. 

Leje af minigraver med eller uden fører

Når du lejer en minigraver hos os bestemmer du selv om du vil leje den med eller uden fører. Alle vores medarbejdere er uddannede til deres opgaver og har flere års erfaring. Ved leje af vores maskiner leveres de med fuld tank og med fuld skovlpakke uden merpris. 
Udover minigraver tilbyder vi også leje af andre maskiner: 

Når du har brug for en maskine til mindre graveopgaver og som er nem at navigere samt fleksibel, så er minigraveren den ideelle maskine. Vores minigravere følger alle sikkerhedsforskrifter og vi laver jævnligt eftersyn på vores maskiner for at være sikker på, at maskinerne er i god stand og lever op til de krav vi stiller til vores maskiner. 

Få et tilbud på leje af minigraver

Hvis din maskine er ude af drift eller du ikke vil investere i en minigraver, så er der hos os rig mulighed for at leje en minigraver. Du kan på vores prisliste se vores dagspriser, men ønsker du at leje en minigraver over en længere periode, så laver vi en særpris til dig.

Har du spørgsmål eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud på leje af en minigraver, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Du kan ringe på telefon 20 25 35 42 eller du kan skrive en mail til rud-udlej@mail.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular og så vender til dig hurtigst muligt.