Søger du motorbør-udlejning? Hos Rudersdal Udlejning ApS har vi specialiseret os i at leje maskiner ud, og det kan være med eller uden mandskab. Vi kan bl.a. tilbyde udlejning af motorbør. ​

​Vi har mange andre maskiner, og derfor kan vi også tilbyde en minigraver eller en selvlæsser. Vi har kunder fra bl.a. Birkerød, Hillerød og mange andre steder på Sjælland.

​Udlejning af motorbør på dags- eller langtidsbasis

​Hos os har du mulighed for motorbør-udlejning, selv i en længere periode – vi tilpasser prisen, hvis det er på en langtidskontrakt. Du kan også vælge at leje den på dagsbasis.

​Det er samtidig muligt at leje mandskab, og vores medarbejdere er naturligvis uddannede, og de har flere års erfaring. Udlejning af motorbør og mandskab kan ske fra dag til dag.

​Kontakt os for at få et udlejningstilbud

​Du er meget velkommen til at få mere at få mere at vide om vores motorbør-udlejning samt vores mandskabsudlejning. Vi fremsender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris.

​Du kan ringe til os på telefon 20 25 35 42​ for at aftale det nærmere forløb. Du kan også skrive til os på e-mail rud-udlej@mail.dk.