Søger du motorbør-udlejning? Hos Rudersdal Udlejning ApShar vi specialiseret os i at leje maskiner ud, og det kan være med eller uden mandskab.

Hos os er du sikker på at få kvalitet for pengene, og vi har altid glade kunder. Vores kunder kommer fra området Birkerød, Helsinge, Helsingør, Græsted, Klampenborg, Gilleleje samt resten af Nordsjælland. 

Motorbør leje på dags eller langtidsbasis

Hos os har du mulighed udlejning af motorbør. Er i ude i en længere periode af leje, tilpasser vi selvfølgelig prisen herefter, såfremt der skrives en langtidskontrakt. Er dette ikke af interesse, kan du selvfølgelig også leje din motorbør på dagsbasis. 

Er det leje af motorbør med fører som der er behov for, kan dette også aftales. Vores medarbejdere er specialister på området med flere års erfaring. Udlejning af motorbør såvel som mandskab kan ske fra dag til dag. 

Der kan være mange fordele ved at leje en motorbør fremfor at købe en. Hvis i er en virksomhed eller privat som kun har behov for en motorbør 3 måneder om året, kan det være en omkostning at have en motorbør stående. Her kan leje af motorbøren være den bedre løsning da det er en fleksibel løsning, som kun behøves at være i din besiddelse, når du reelt har brug for den.

Hvad koster en leje af motorbør?

Priserne på motorbør udlejning varierer, derfor har vi sammensat udlejningspriser for leje af vores maskiner. Priserne er opgjort i pris pr. dag og pr. time inkl. fører ved maskiner.

Kontakt nu og få uforpligtende tilbud

Er du interesseret i et stærkt tilbud helt uforpligtende på din motorbør udlejning og vores mandskabsudlejning? Vi vil med glæde give dig en god pris.

Du er altid velkommen til at ringe til os på tlf: 20 25 35 42​ for at aftale det nærmere forløb, gennem vores kontaktformular eller på mail rud-udlej@mail.dk.

Vi er at finde i området Birkerød, Helsinge, Helsingør, Græsted, Klampenborg, Gilleleje samt resten af Nordsjælland.