Hos Rudersdal Udlejning tilbyder vi udlejning af værktøj til kunder i Birkerød, Hillerød og resten af Sjælland. Hos os kan du både leje almindeligt håndværktøj og elektronisk værktøj alt efter dit behov. Du kan blandt andet leje en pladevibrator eller en girafsliber, hvis det er det du har brug for til dit næste projekt. Alt vores værktøj er i høj kvalitet samt slidstærkt og driftsikker. 
Har du brug for at leje en maskine med eller uden fører eller mandskab til en specifik opgave, så kan vi hos Rudersdal Udlejning også være behjælpelige med det. Du kan eksempelvis leje en minigraver eller en gummiged. Alt vores udlejning kan både foregå på dagsbasis eller over en længere periode for at du har mandskabet eller maskinerne i den periode som du har brug for dem i. 

Udlejning af værktøj til private og erhverv

Vi tilbyder udlejning af værktøj til både private og erhverv og vi har fokus på god kundeservice overfor alle vores kunder. Det kan være dyrt at investere i godt værktøj, hvis det kun skal bruges over en kort periode. Derfor tilbyder vi udlejning af værktøj til konkurrencedygtige priser.
Det er nemt at leje lige netop det værktøj, som du har brug for os. Vi har et bredt udvalg af professionelt værktøj og vi hjælper dig gerne med at finde det rette værktøj, som du skal bruge til dit projekt. Er du i tvivl om, hvordan man bruger værktøjet, så rådgiver vi dig selvfølgelig også i det. 

Kontakt os for et tilbud på leje af værktøj

Har du brug for at vide mere om det værktøj vi har til udlejning eller ønsker du at få et tilbud med en pris på netop det værktøj, som du har brug for, så tag endelig kontakt til os. Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 20 25 35 42 eller ved at sende en mail til rud-udlej@mail.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.