Hos Rudersdal Udlejning tilbyder vi værktøjsudlejning og maskinudlejning til både private og erhverv i Birkerød, Hillerød og hele Sjælland. Det er både almindeligt håndværktøj, men også elektroniske værktøjsmaskiner til forskellige behov.

​Her tilbyder vi blandt andet leje af pladevibrator og girafsliber, hvis du har et forestående byggeprojekt, hvor eksempelvis jorden skal vibreres, før der afrettes og bygges. Vores værktøj er i høj kvalitet og er utroligt driftigt samt slidstærkt.

​Professionel værktøjsudlejning til konkurrencedygtige priser

Har du brug for værktøj eller entreprenørmaskiner til et projekt eller en mindre opgave, kan du med værktøjsudlejning få de redskaber, du har behov for. I stedet for at købe dyrt ind, til noget der kun skal bruges meget få gange, kan du leje til særdeles konkurrencedygtige priser. Eksempelvis forekommer leje af pladevibrator hyppigt.

Det er nemt og lige til at leje det værktøj, du står og mangler. I vores brede udvalg af professionelt udstyr hjælper vi dig gerne med at finde den rette løsning, til det du skal i gang med. Vi kan naturligvis også rådgive dig om, hvordan du bruger værktøjet.

​Kontakt os for priser og tilbud på leje

Vil du have et godt tilbud på værktøjsudlejning, kan du kontakte os for priser og meget andet på telefon 20 25 35 42 eller på e-mail rud-udlej@mail.dk. Så skal vi nok hjælpe dig.

Kontakt os og få et tilbud på udlejning af maskiner

Du kan ringe til os på telefon 20 25 35 42, men du kan også sende en e-mail til rud-udlej@mail.dk for at få et uforpligtende tilbud eller mere information på produkter, nuværende tilbud eller personliggjorte muligheder.​