Hos Rudersdal Udlejning ApS tilbyder vi udlejning af værktøj til kunder i  Birkerød, Helsinge, Helsingør, Græsted, Klampenborg, Gilleleje samt resten af Nordsjælland. Hos os kan du både leje almindeligt håndværktøj og elektronisk værktøj alt efter dit behov. Du kan blandt andet leje en pladevibrator eller en girafsliber, hvis det er det du har brug for til dit næste projekt. Alt vores værktøj er i høj kvalitet samt slidstærkt og driftsikker. 

Har du brug for at leje en maskine med eller uden fører eller mandskab til en specifik opgave, så kan vi hos Rudersdal Udlejning ApS også være behjælpelige med det. Du kan eksempelvis leje en minigraver eller en gummiged. Alt vores udlejning kan både foregå på dagsbasis eller over en længere periode for at du har mandskabet eller maskinerne i den periode som du har brug for dem i. 

Vi tilbyder dig udlejning af værktøj i Birkerød, Helsinge, Helsingør, Græsted, Klampenborg, Gilleleje samt resten af Nordsjælland. 

Kontakt os

Udlejning af værktøj til private og erhverv

Hos os kan du leje værktøj om du er privat eller til erhverv. Vi har fokus på god kundeservice overfor alle kunder. 

Vi tilbyder værktøjsudlejning til dig som kun har brug for det i en kort periode, og derfor ønsker at undgå unødvendige omkostninger ved at investere i helt nyt værktøj, der alligevel ikke bliver brugt ofte nok til at det kan betale sig. Vores udlejning af værktøj er derfor også altid til konkurrencedygtige priser. 

Hos os finder du et bredt udvalg af professionelt værktøj, og vi hjælper selvfølgelig gerne med rådgivning til leje af det helt rigtige, som matcher dit projekts behov. 

Skal vi tage en dialog? - Kontakt os nu og få gratis tilbud

Har du brug for at vide mere om dine muligheder for udlejning af værktøj hos os, eller søger du et stærkt tilbud med en god pris? Vi har værktøjet der opfylder dine ønsker og behov. 

Du er derfor altid velkommen til at give os et kald på tlf: 20 25 35 42 eller ved at sende en mail til rud-udlej@mail.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Vi hører til i Birkerød, Helsinge, Helsingør, Græsted, Klampenborg, Gilleleje samt resten af Nordsjælland.