Har du brug for leje af en gravemaskine? Hos Rudersdal Udlejning ApS tilbyder vi udlejning af gravemaskiner, rendegravere mv. Du kan leje en gravemaskine hos os med eller uden fører. 

Vi udlejer til kunder i Birkerød, Helsinge, Helsingør, Græsted, Klampenborg, Gilleleje samt resten af Nordsjælland. 

Leje af gravemaskine på langtids- eller dagsbasis

Vi leverer altid med tanken fuld, samt med de ønskede skovle til gravemaskinen uden merpris. Udlejning af gravemaskiner sker på dagsbasis, men vi tilpasser gerne prisen, hvis der er tale om en længere periode. Vi tilbyder også gravemaskine udlejning på timebasis, såfremt det er med fører. 

Vi tilbyder leje af maskiner såsom:

Medarbejderne i vores mandskabsudlejning er veluddannede med flere års erfaring og ekspertise på området. Vi tilbyder gravemaskine udlejning som kan lejes fra dag til dag, hvis du mangler maskiner, mandskab eller hvis din egen maskine ikke virker. 

Er det en udlejning af en lille gravemaskine du kan dette ligeledes arrangeres efter aftale. Vi tilbyder også udlejning af en minigraver såfremt behovet ikke større. 

Hvad koster udlejning af en gravemaskine?

Priserne for en gravemaskine variere. Vi har derfor samlet priser for vores udlejningsservice, under fanen udlejningspriser. Her er kan du se hvad prisen for dit udlejningsbehov kommer til at koste pr. dag og pr. time inkl. fører ved maskiner.

Få et uforpligtende tilbud på leje af en gravemaskine

Hos Rudersdal Udlejning ApS er mulighederne mange, og når det kommer til udlejning af gravemaskiner, kan de tilbydes med eller uden mandskab, det er helt op til dig og dine behov. 

Vi fremsender gerne et uforpligtende tilbud på udlejning af gravemaskiner med en eventuel fører i området Birkerød, Helsinge, Helsingør, Græsted, Klampenborg, Gilleleje samt resten af Nordsjælland. 

​Du kan ringe til os på telefon 20 25 35 42 for at aftale nærmere. Du kan også skrive til e-mail rud-udlej@mail.dk eller via vores kontaktformular.