Søger du et sted, hvor udlejning af dumper er en mulighed? Dét er det hos Rudersdal Udlejning ApS. Vi tilbyder dumper-udlejning til konkurrencedygtige priser.

Vores servicerer kunder i Birkerød, Helsinge, Helsingør, Græsted, Klampenborg, Gilleleje samt resten af Nordsjælland.

Med leje af dumper hos os, kan det arrangeres at den kan lejes både kort såvel som langsigtet, hvilket giver dig en fleksibilitet og sikkerhed, i at have din dumper til rådighed når du skal bruge den. 

​Fleksibel dumper-udlejning med eller uden fører

​Vi har dumper-udlejning på dagsbasis, men vi kan også lave et tilbud, hvis det skal være en længere periode. Det er også muligt at leje mandskab på timebasis.

​Vi tilpasser vores pris for leje af dumper, hvis du lejer maskinen i en længere periode på en kontrakt. ​Vi tilbyder også udlejning af minigraver, gummiged, motorbør og andre gravemaskiner.

​Vores medarbejdere er uddannede, ligesom de har flere års erfaring. Du kan både bestille maskiner og få mandskabsudlejning fra dag til dag. Tanken er naturligvis altid fuld, når du lejer en dumper.

Vores leje af dumper er selvfølgelig altid med dumpervogn som vi efter aftale kan tilbyde en stærk pris på. 

​​Kontakt for et tilbud på dumper-udlejning med dumpervogn

Du er velkommen til at høre mere om vores dumper-udlejning, hvis du mangler en dumpervogn i kortere eller længere tid.

​Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på leje af dumper med eller uden fører. Du kan ringe til os på telefon 20 25 35 42  for at få mere at vide. Du kan også skrive til e-mail rud-udlej@mail.dk eller kontakte os via kontaktformularen​.

Vi servicere dig med en dumpervogn i områderne Birkerød, Helsinge, Helsingør, Græsted, Klampenborg, Gilleleje samt resten af Nordsjælland.