Søger du et sted, hvor udlejning af dumper er en mulighed? Dét er det hos Rudersdal Udlejning ApS. Vi tilbyder dumper-udlejning til konkurrencedygtige priser.

Vi har især mange kunder i bl.a. Birkerød og Hillerød, men bor du et andet sted på Sjælland, er du også velkommen til at leje en dumper hos os. ​

​Fleksibel dumper-udlejning med eller uden fører

​Vi har dumper-udlejning på dagsbasis, men vi kan også lave et tilbud, hvis det skal være en længere periode. Det er også muligt at leje mandskab på timebasis.

​Vi tilpasser vores pris for leje af maskiner, hvis du lejer maskinen i en længere periode på en kontrakt. ​Vi tilbyder også udlejning af minigraver, gummiged, motorbør og andre gravemaskiner.

​Vores medarbejdere er uddannede, ligesom de har flere års erfaring. Du kan både bestille maskiner og mandskab fra dag til dag. Tanken er naturligvis altid fuld, når du lejer en dumper.

​​Kontakt os for at få et tilbud på en dumpervogn

​Du er velkommen til at høre mere om vores dumper-udlejning, hvis du mangler en dumpervogn i kortere eller længere tid.

​Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på leje af en dumper med eller uden fører. Du kan ringe til os på telefon 20 25 35 42 for at få mere at vide, eller du kan skrive til e-mail rud-udlej@mail.dk​.