Søger du leje af gummiged med eller uden fører? Hos Rudersdal Udlejning ApS tilbyder vi udlejning af gummiged. Vores kunder er især fra Birkerød, Helsinge, Helsingør, Græsted, Klampenborg, Gilleleje samt resten af Nordsjælland. 

Ved udlejning af gummihjulslæsser, opnår du en høj fleksibilitet, da det betyder at du kun behøver at leje en gummiged når du reelt har brug for det. At have en gummiged stående kan ligeledes blive en stor omkostninger, hvis den alligevel ikke bruges mere end 3 måneder om året. Det er omkostninger der undgås ved at leje af gummigeden. 

Leje af gummiged i valgfri periode

Din gummiged leveres med tanken fuld, så den er klar til brug. Vi tilbyder leje af gummiged på dagsbasis, Men såfremt det ønskes kan der og aftales en længere lejeperiode. 

Du kan også vælge udlejning af en gummiged med fører, hvilket er angivet på timebasis, men du kan naturligvis lave en aftale om en længere periode af udlejning.

Alle vores medarbejdere er veluddannede, og med flere års erfaring, kan de med ekspertise udfører arbejdet for dig. 

Vores mandskab og maskiner står til rådighed fra dag til dag, hvis du akut mangler en maskine, eller hvis din maskine er ude af funktion. Det kan også være ved større opgaver, hvor du kan komme ud for at der mangles leje af en gummiged. 

Hvad koster det at leje en gummiged?

Skal du leje en gummiged og søger du et godt tilbud hertil? Hos Rudersdal Udlejning ApS kan du se vores priser for leje af gummiged. Priserne varierer og det opdeles derfor i pris pr. dag og pr. time inkl. fører ved maskiner. Tjek priser under udlejningspriser.

Interesseret i at hører mere? 

Vi giver med glæde et uforpligtende tilbud på udlejning af gummiged. Kontakt os for at starte en dialog på tlf: 20 25 35 42på mail rud-udlej@mail.dk​ eller via kontaktformularen.​

​Vi ser frem til at høre fra dig.