Rudersdal Udlejning ApS tilbyder udlejning af mandskab i Birkerød, Hillerød og hele Sjælland, og vores mandskabsudlejning er primært som kloakarbejder, betonarbejder, anlægsgartner og brolægger. Alle vores medarbejdere er uddannede og har samtidig mange års erfaring inden for deres fagområde.

​Vi tilbyder endvidere ​maskinudlejning, og det betyder, at du kan kombinere vores udlejning af mandskab med vores maskiner, hvis du ikke selv har maskiner, eller hvis du ikke har nok maskiner.

​Du kan bestille udlejning fra dag til dag

​Du kan stort set bestille en medarbejder fra dag til dag i vores mandskabsudlejning, og normalt kan du også bestille maskiner med kort varsel. Der er heller ingen begrænsninger i lejeperioden. Det betyder, at du kan bruge vores leje af mandskab ved akut sygdom og ved planlagt ferie eller orlov.

​Vi kan endvidere hjælpe med mandskabsudlejning ved opsigelser og ved kortere, eller ved længere pres på grund af mange arbejdsopgaver. Det kan naturligvis også være, at du slet ikke har dine egne medarbejdere til kloak, beton, anlæg og belægning, men ønsker at benytte vores i forbindelse med dit projekt. ​

​Ring for at høre mere om mandskabsudlejning

​Vi udfører alle vores arbejdsopgaver med fokus på kundernes behov, og alle vores medarbejdere er dedikerede til at imødekomme disse behov. Du er velkommen til at kontakte os hos Rudersdal udlejning ApS for at høre mere om udlejning af mandskab, få en pris eller for at bestille medarbejdere og måske maskiner.

​Du kan ringe til os på telefon​ 20 25 35 42, eller du kan vælge at sende os en e-mail på​ rud-udlej@mail.dk.​​

Ved langtidsleje gælder særlige priser

Priser på mandskabsudlejning
Leje af 1 ​nedriver/oprydningsmand kr 415,00​
Leje af 1 Betonmand kr 490,00
Leje af 1 murer eller murerarbejdsmand kr 535,00
Leje af 1 Byggeleder ​kr 585,00​