​Flemming Frederiksen er vognmand, og vi tilbyder vognmandskørsel i Birkerød, Hillerød og hele Sjælland, men vi kører naturligvis gerne længere væk. Vores vognmandskørsel kan være for både private og erhverv, ligesom det kan ske i en underentreprise. Vi kører med andre ord for alle, som har brug for en rettidig, stabil og omhyggelig vognmand.

​Al vores vognmandskørsel udføres altid efter kundernes behov, og enhver chauffør hos os er dedikeret til at imødekomme disse behov.​Derfor kommer de fleste af vores kunder tilbage, når de atter skal bruge en vognmand.​

​Fleksibel vognmand med alsidig vognmandskørsel

​Vi tilbyder for eksempel vognmandskørsel, hvis din egen lastbil er brudt sammen eller blot er på værksted, eller hvis du en enkelt gang har brug for en vognmand til at transportere gods eller byggematerialer.​​

Vi tilbyder også vognmandskørsel som led i en fast aftale, hvor vi kan køre mellem faste steder, på en fast dag eller på en anden måde, der er givtig for din forretning og for dine kunder. Vi er naturligvis en fleksibel vognmand, og derfor kan vi altid finde gode løsninger.

Du kan kombinere vores vognmandskørsel med vores andre arbejdsområder som for eksempel:

​Med disse kombinationer kan vi derved tilbyde en totalløsning, hvor vi både fungerer som vognmand og som mandskab. Derudover kan vi endda tage egne maskiner med, så du slipper for besværet.

Få et uforpligtende tilbud fra en omhyggelig vognmand

​Leder du efter en grundig vognmand, så kan du kontakte os hos Rudersdal Udlejning ApS, hvis du har brug for en vognmandskørsel i dag eller hvis du ønsker et tilbud på vognmandskørsel.​Du kan ringe til os på telefon 20 25 35 42, men du kan også skrive til os på rud-udlej@mail.dk.