Hos Rudersdal Udlejning ApS tilbyder vi professionelt gartnerarbejde til private og virksomheder i Birkerød, Hillerød og hele Sjælland. Har du brug for en erfaren specialist til en opgave, kan vi både sørge for maskiner og mandskab, der har mange års erfaring på området.

​Vi udfører alle former for større gartnerarbejde - alt fra etablering af haver til belægningsarbejde i indkørsler. Har du planer om at få anlagt en ny have, hører vi gerne om dine ønsker, så vi kan hjælpe dig med at tilrettelægge hele projektet samt eksekvering. Vi har fokus på kvalitet og leverer altid et flot resultat.

​Grundigt og kvalitetsbevidst gartnerarbejde

Når det kommer til anlæg og belægning, er det vigtigt, at du har en kompetent fagmand, som forstår sig på kvalitet og er grundig i alle henseender. Det er i sidste ende det, der udgør et flot resultat, som du bliver glad for. Erfaring er derfor vigtig, hvilket vi kan tilbyde dig masser af.

Hos os er det også muligt at leje maskiner og mandskab til gartnerarbejde på dagsbasis. Vi har adskillige maskiner, der egner sig til forskellige opgaver og behov. Tag en uforpligtende snak med os om dine opgave og dine muligheder. Sammen finder vi den bedste løsning.

​Kontakt os i dag og få et godt tilbud til din have

Er du interesseret i at få et godt tilbud på gartnerarbejde, skal du være velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder samt priser.

​Vi kan kontaktes på telefon 20 25 35 42 eller på e-mail rud-udlej@mail.dk.