Hos Rudersdal Udlejning ApS udfører vi betonarbejde Birkerød, Hillerød og overalt på Sjælland, men vi kører også gerne længere. Vi udfører alle former for støbe-, jord- og betonarbejde, herunder nedrivning, anlæg, kloak og belægning. Betonarbejde sker typisk i forbindelse med nybyggeri eller ved tilbygninger, men det kan også være ved renovering og reparation, uagtet det er en hel bygning eller blot en ny trappe til bagdøren.

​​Vi tilbyder betonarbejde for private, firmaer og kommuner

​Vores kunder er typisk håndværkere eller bygherrer, herunder private, firmaer og offentlige institutioner. Vi sikrer altid, at vores betonarbejde sker efter kundernes behov, men også at det bliver udført således, at vores kunder kommer igen, når de atter skal have udført et stykke arbejde.

​Støbe, jord- og betonarbejde kan være i forbindelse med en lang række opgaver som for eksempel:​

  • Tilbygning
  • ​Betondæk​
  • Fundament​
  • Betontrappe​
  • ​Berapning af sokkel​
  • Støbning af kældervæg​
  • Understøbning af kælder

Vi har vores egne maskiner, og vi tilbyder i den forbindelse maskinudlejning, men også mandskabsudlejning. Dertil kommer, at vi udfører vognmandskørsel af omhyggelige vognmænd.​

​​​Vi kan med andre ord selv stå for alt betonarbejde, eller du kan leje mandskab til at udføre arbejdet, hvor du varetager ledelse og koordinering. Dette skal være med til at sikre, at du får udført et stykke arbejde som du kan være tilfreds med.

​Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Du kan kontakte os hos Rudersdal Udlejning ApS for at få et uforpligtende tilbud på betonarbejde eller for at få en drøftelse af dine ønsker og behov.

​Du kan skrive til os på e-mail rud-udlej@mail.dk, men du kan også ringe til os på telefon 20 25 35 42. Derpå kan vi aftale et møde for at gennemgå opgaven.